O nama

Udruga za bolesti kralješnice Spinoteka Vama i Vašim bližnjima donosi najtočnije i najrazumljivije informacije kako biste mogli razumjeti, spriječiti i nositi se s bolestima kralješnice. Jasno, i na Vama razumljivom jeziku objasniti ćemo Vam što uzrokuje probleme s kralješnicom i kako se s tim problemima možete nositi. 

 

Naši ciljevi

  • podizanje razine svijesti i informiranosti o bolestima kralješnice
  • obrazovanje pacijenata sa spinalnim poremećajima i operacijama
  • educiranje javnosti o mogućnostim minimalno-invazivnog koncepta i pristupa
  • educiranje liječnika obiteljske medicine o prednostima i nedostatcima minimalno-invazivnog koncepta i pristupa
  • pomoć u odabiru liječnika


Jedinstvenost

Naša jedinstvenost, samim time i naša prednost je u tome što su sve ilustracije, video animacije i članci napisani od strane poznatih i cijenjenih doktora iz cijeloga svijeta, pretežito iz Sjedinjenih Američkih Država i Europske Unije. Neke će članke pisati i domaći stručnjaci (neurokirurzi, ortopedi, fizijatri, anesteziolozi).

 

Zašto smo drukčiji od drugih internet izvora?

Udruga Spinoteka pacijente i posjetitelje educira na iskren, jasan i informativan način, bez predrasuda i pristranosti. Za razliku od nekih drugih sličnih portala, Spinoteka.HR nije u vlasništvu medicinskih korporacija i tvrtki. Niti jedan članak nije izrađen po nalogu treće osobe, niti je itko imao utjecaj na informacije objavljene na portalu. Svi oglasi i sponzorirani članci su jasno označeni i lako ih je prepoznati.

 

Zahvala za pomoć i podršku:

 

Za ustupanje ilustracija, animacija, tekstova i informacija zaslužni su: